Advertisement

Bohuš Matuš Lucinka Instagram / Bohuš Matuš Lucinka - Jde O Uchylku Ke Vztahu Bohuse ... / Tak aby pak kvuli absolutni cistote nedal pryc i lucinku a miminko.

Bohuš Matuš Lucinka Instagram / Bohuš Matuš Lucinka - Jde O Uchylku Ke Vztahu Bohuse ... / Tak aby pak kvuli absolutni cistote nedal pryc i lucinku a miminko.. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Lucince bylo prý deset, když… ahaonline.cz. A v jejich lásce jim rozhodně nikdo nebrání. Co na to vilém vlašic? Zpěvák bohuš matuš nedávno oslavil své 47.

Kontroverzní pár bohuš matuš a jeho sedmnáctiletá lucinka zajímá již od jeho počátků velkou spoustu lidí. Rodiče to vědí a nevadí jim, že za mnou lucinka chodí. V nedávné době se proto lucinka rozhodla založit si instagram, aby mohla příznivcům dokomentovat průběh svého. Dřív než za dva roky to ale nepůjde… Dítě v případě, že zvládne maturitu.

Bohuš a patnáctiletá Lucie jsou dobří kamarádi, říká ...
Bohuš a patnáctiletá Lucie jsou dobří kamarádi, říká ... from 1gr.cz
Bohuš má však jednu podmienku. Že jí je teprve 16 let? Je vynikající tanečnice, tak učí malé dětičky a je spokojená i šťastná, pokračuje matuš, se kterým studentka pražské konzervatoře občas vystupuje s hitem tak abyste to věděla. Sedmačtyřicetiletý umělec a sedmnáctiletá studentka nyní potěšili všechny své fanoušky a na instagramu si založili společný veřejný účet. Mám z toho velkou radost, řekla extra.cz mladá dívka, jež na svého přítele. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Lucince bylo prý deset, když… ahaonline.cz. Zatímco bohuš matuš instagram neměl, lucinka už nějaký ten pátek ano.

Jenže reakce veřejnosti nejsou jen pozitivní.

Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, keď to oslávime, tak sa vezmeme, prezradil svoje plány matuš. „keď si lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. Partnerka lucinka, která je v pokročilém stádiu těhotenství si nedávno založila instagram a plánuje plnit obsahem i sociální síť youtube. Zpěvák a herec bohuš matuš a jeho mladičká partnerka lucie se brzy poprvé v životě stanou rodiči. Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš. Dítě pouze v případě, že zvládne maturitu. Bohuš #matuš o reakci rodičů lucinky na těhotenství: „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Český muzikálový spevák bohuš matuš sa už v auguste minulého roka pochválil svojou láskou. Bohuš matuš (47) se ve 46 letech stane poprvé otcem. V nedávné době se proto lucinka rozhodla založit si instagram, aby mohla příznivcům dokomentovat průběh svého. Někdo si ani v této situaci neodpouští komentáře narážející na jejich velký věkový rozestup i na to, že matušova vyvolená stále není plnoletá.

Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš. Pak jí zničehonic byl účet nenávratně odstraněn. Domů bohuš matuš lucinka to si dělá matuš srandu? Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. Bohuš #matuš o reakci rodičů lucinky na těhotenství:

FOTO #7: Lucinka a Bohuš Matuš prožívají jeden z ...
FOTO #7: Lucinka a Bohuš Matuš prožívají jeden z ... from www.extra.cz
Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17). Že jí je teprve 16 let? Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Rodiče to vědí a nevadí jim, že za mnou lucinka chodí. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! Už v minulosti sa matuš vyjadroval, že by mal deti rád ešte vo veku, aby to rovno neboli jeho vnúčatá. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem.

V neděli se bohuš matuš (47) a lucinka (17) dočkali své vytoužené holčičky, které dali jméno natálie.

Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! „já jsem takový neškodný milovník. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Dítě pouze v případě, že zvládne maturitu. Že jí je teprve 16 let? Lucince bylo prý deset, když… ahaonline.cz. O svojich plánoch na letnú dovolenku s mladou priateľkou rozprával bohuš už dávnejšie. Mám z toho velkou radost, řekla extra.cz mladá dívka, jež na svého přítele. Zpěvák bohuš matuš nedávno oslavil své 47. Na jejich třicetiletý věkový rozdíl se totiž lidé dívali skrze prsty. V dnešním díle probereme výrok bohuše matuše, že udělá lucince 2. Rodiče to vědí a nevadí jim, že za mnou lucinka chodí. Už v minulosti sa matuš vyjadroval, že by mal deti rád ešte vo veku, aby to rovno neboli jeho vnúčatá.

Dítě v případě, že zvládne maturitu. Český muzikálový spevák bohuš matuš sa už v auguste minulého roka pochválil svojou láskou. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Srpna 1973 písek) je český zpěvák. V nedávné době se proto lucinka rozhodla založit si instagram, aby mohla příznivcům dokomentovat průběh svého.

Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ...
Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ... from m.actve.net
Pak jí zničehonic byl účet nenávratně odstraněn. Partnerka lucinka, která je v pokročilém stádiu těhotenství si nedávno založila instagram a plánuje plnit obsahem i sociální síť youtube. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Silvestrovský speciál s vilémem vlašicem. Mojej mame som sa narodil v jej 17 rokoch, takže si to viem predstaviť a nebránim sa tomu, povedal pred časom spevák. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. V nedávné době se proto lucinka rozhodla založit si instagram, aby mohla příznivcům dokomentovat průběh svého. Někteří jejich lásku pořád nemohou rozdýchat, jiní jim fandí.

Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem.

Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Svou o téměř třicet let mladší partnerku dokonce nyní vyvezl na první dovolenou u moře. Její rodiče prý proti vztahu své dcery také nic nenamítají: Zpěvák a herec bohuš matuš a jeho mladičká partnerka lucie se brzy poprvé v životě stanou rodiči. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Zpěvák bohuš matuš nedávno oslavil své 47. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Nejdříve lucinka uvedla, že na instagram se již nevrátí a nový profil si tam zakládat nehodlá. Bohuš má však jednu podmienku. Dvojice se nechala vyzpovídat pro pořad život ve hvězdách, který vysílá tv nova. Pak jí zničehonic byl účet nenávratně odstraněn. Bohuš matuš (47) he may have been happier than common sense.

Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu bohuš matuš lucinka. Když před rokem a půl začal randit s tehdy šestnáctiletou lucií palkaninovou, rozpoutal tím silné diskuze.

Posting Komentar

0 Komentar